WELLNESS         VINOTHEEK

Outplacement

Outplacementbegeleiding

Het afscheid wordt een nieuwe deur die voor je open gaat

Ontslag. Vaak een donderslag bij heldere hemel. Tijdens een individuele outplacementbegeleiding begeleid ik ex-werknemers als coach door de moeilijke periode na het ontslag. We gaan samen haar/zijn persoonlijkheid met kwaliteiten, beperkingen en ervaring in kaart brengen en nieuwe opportuniteiten zoeken. Samen op weg via een deur die open ging. In alle rust, creatief op zoek naar positieve energie en een passende nieuwe uitdaging.

Ben je werkgever en moet je afscheid nemen van een medewerker? Ben je verplicht outplacement aan te bieden? Le Goz'eau kan je als partner inschakelen om de begeleiding ter harte te nemen

Ben je werknemer en krijg je het nieuws dat je werkgever afscheid van je gaat nemen? Je kan altijd voorstellen dat jewerkgever Le Goz'eau inschakelt om je te begeleiden. Zo ben je zeker dat je in een intense en creatieve omgeving kan zoeken naar een nieuwe uitdaging!

Elisabeth Vanlessen, zaakvoerster en work & life coach, gaat met ex-medewerkers een traject bewandelen op maat, rekening houdend met de verschillende begeleidingsfasen. Van psychologische opvang tot screening tot het actief bewerken van de arbeidsmarkt om nieuwe opportuniteiten te ontdekken.

Le Goz’eau behaalde het CERTO kwaliteitslabel.
Het Certo-label is een kwaliteitsgarantie, een certificaat uitgereikt door VDAB en de beroepsfederatie Federgon.

Maak een afspraak

Elisabeth Vanlessen, Work & Life therapeut - Mindfulnesstrainer – ACT therapeut
Hooilingenstraat 46
3730 Hoeselt
Tel: + 32 488 07 87 69
E-mail: info@legozeau.be